Image
20 Temmuz, 2023

Erotik Oyunlar ve Sex Çarkı

İkili ilişkilerde arzunun ve tutkunun son derece önemli bir faktör olduğunu herkes tarafından bilinmektedir. Zaman içinde arzular her daim canlı kalsa da ilişkide birtakım süreçlerde tutkunun azaldığı gözlemlenir. Bu düşüşün sürekliliğini azaltmak adına partnerler birbiri ile karşılıklı bir şekilde konuşmalı ve tutkularını yeniden uyandıracak şeyler yapmalıdırlar.


İlişkide arzuların düşüşü ilerleyen zamanlarda çiftler arasında anlaşmazlıklara ve daha kötüsü ayrılıklara kadar gitmektedir. Bu durumu iyileştirmek ve ilişkiye yerleşmiş olan monotonluktan sıyrılmak için birçok farklı ve eğlenceli şeyler deneyebilirsiniz. Her şeyden önce partnerinizi tanımalı ve ona göre seçimlerinizi yapmalısınız. Yapacağınız seçimleri ve alacağınız kararları konuşmadan önce cinsel hayatınızı gözden geçirin. Cinsel hayatınızın aktifliği veya pasifliği ilişkilerdeki tutkunun bitmesindeki en önemli faktörlerden biridir.


Cinselliğinizi yeniden canlandırmak ve aranızdaki ilişkinin daha eğlenceli bir hale gelmesi için yatakta uygulayacağınız birtakım aktiviteler vardır. Bu eğlenceli oyunlar ve ipuçları ile cinsel hayatınızda bir dönüm noktası yaratarak, ilişkinize çok daha farklı bir gözle bakma şansı elde edeceksiniz!


1. Twister ile Kaybeden Kazanır!


Birçok kişi tarafından bilinen twister oyununun kurallarını bir miktar değiştirerek oynanan bu oyun partneriniz ile birlikte keyifli zaman geçirmenizde yardımcı olacak. Bu oyunu oynarken öncelikle partnerinize danışmalı ve dilerseniz yaratıcılığınızı kullanarak farklı ödül-ceza sistemi ekleyebilirsiniz. Birlikte oldukça eğleneceğiniz bu oyunda değiştirilen tek kural düşen kişi birer birer kıyafetlerini çıkarmak zorunda kalıp çıplak bir şekilde oynamaya devam edecek. Bu oyun o kadar heyecanlı olacak bir hale dönüşecek ki, ilk defa kaybetmenin kazanmaktan daha iyi olacağını anlayacaksınız! Bu oyunda kazanan ve kaybeden adeta eşit seviyede olacak!


2. Doğruluk Mu Cesaret Mi?


Bir diğer adı ile de şişe çevirmece olarak bilinen bu oyun, bilinen diğer tüm oyunlardan farklı bir süreçle ilerleyecek. Adeta şişe çevirmece oyununa bambaşka bir hava katacak! Yatakta ya da istediğiniz herhangi bir yerde oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Şişenin ucu kime gelirse diğeri soru sormaya başlar. Masum olanlardan başlayıp ortamı yavaş yavaş ısıtabilirsiniz. “Öpüşmek için en favori mekanın neresi? En sevdiğin seks pozisyonu hangisi? Hiç orgazm taklidi yaptın mı?” gibi sorularla süreyi istediğiniz kadar uzatabilirsiniz.


3. Kart Oyunlarına Farklı Bir Bakış!


Bilindiği üzere sadece cinsellik üzerine kurulmuş birçok kart vardır. Cinsel hayatınızda istediğiniz verimi alabilmek için sadece bunlara ihtiyacınız olmayacak. Sadece bir deste kart bile cinselliğinizi en doruk noktasında yaşatmak için yeterli olacaktır. Elinize bir deste alın ve yalnızca üzerinde rakam olan kartları kullanın. Ardından kartların sembollerine birer anlam atayın.


Örnek verecek olursak; kupa öpücük, karo okşamak, maça dans, sinek kartları ise öpüşmek olabilir. Bu tür sembollere anlam yüklemek tamamen sizin partneriniz ile olan uyumunuz ve tercihinize kalmış olan bir durumdur. İstediğiniz sembolleri yerleştirdikten sonra ardından kartları karıştırıp sırayla birer kart çekin. Kartların üzerindeki semboller yapacaklarınızı, rakamlar da yapacağınız şeyi ne kadar bir sürede yapacağınızı gösterecek. Tabii bu durum o anın şehvetine ve büyüsüne göre dilediğiniz gibi şekillenme özgürlüğüne sahip!


4. Kamasutra Piyangosu ile Tutkular Zirve Noktada!


Kamasutra pozisyonları oldukça popüler bir fantezi anlayışına sahip olmakla beraber çiftlerin en çok tercih ettiği eğlenceli oyunlardan biridir. Kamasutra pozisyonlarının özelliği ise çiftlerin yatakta yapmaktan en çok hoşlandığı pozisyonların bir araya getirilmesidir. Bundan faydalanmamanız için hiçbir sebep yok! Farklı pozisyonlar ve birazcık da kendi aranızda katacağınız heyecanlar ile oldukça zevkli bir hale getirmeniz oldukça mümkün.


Bu pozisyonlara sahip olmak aslında çok kolay! İnternetten veya tercihinize göre size hangisi daha kolay geliyorsa ilk iş, bir kamasutra pozisyonları listesi bulmanızdır. Daha sonrasında her hareketi teker teker numaralandırın. Devamında ise bir çift zarı atıp, çıkan sayıya denk gelen pozisyonları denemeye başlayın. İsterseniz bir kronometre ile bu oyuna zaman kısıtlamaları getirebilirsiniz. Sürenin uzunluğu veya kısalığı tamamen oyun esnasında partneriniz ile aranızdaki eğlenceye bağlı olarak değişebilir.


5. Seks Zarları ile Arzularınızı Şans Oyununa Dönüştürün!


Seks zarları çiftlerin arzularını eğlenceye dönüştürmesi aşamasında oldukça sık tercih edilen bir oyundur. Zarların hangi pozisyona denk geleceğini beklerken arzularınızın seviyesi oldukça artacaktır! İnternette oldukça ucuza bulabileceğiniz seks zarlarının iki farklı çeşidi mevcuttur.

Zarlardan birinde hangi pozisyonda durmanız gereken görseller, diğerinde ise farklı mekanlar yazar. Bu iki zarı aynı anda atarak şansınıza denk gelen mekan ve pozisyonda sevişiyorsunuz! İki tarafında asla reddedemeyeceği bir kurallar çerçevesinde olmalıdır! Daha önce sevişmediğiniz bir mekanı kullanmak heyecanınızı arttıracaktır.


Zarların bir diğer çeşidinde ise, zarlardan birinde bir eylemler yazarken, diğerinde ise yerler yazar. Örnek olarak zarların birinde öpmek diğerinde ise dudak geldiği zaman oyununuzu başlatabilirsiniz! Bu iki zarı yine aynı anda atarak birbiriniz için güzel ve heyecanlı jestlerde bulunabilirsiniz. Bir anda kendinizi atacağınız bir sonraki zarı sabırsızlıkla beklerken bulabilirsiniz. Yine bu zarlarla oynarken bir zaman kısıtlaması yaparak partnerinizin sınırlarını zorlayabilir ve oyuna farklı bir hava katabilirsiniz!


6. Sınırları Zorlama


Bu oyun herhangi bir materyale sahip olmadan da oynayabileceğiniz bir yatak oyunudur. Tamamen aynı mekana bağlı olarak bile seks hayatınızı canlandırmanız mümkündür! Partneri yatağa bağlamanın fazla klişeleşmiş ve çoğu zamanlarda ise ürkütücü bir boyuta ulaşmış olduğu kanısı haliyle mevcuttur. Ancak işin gerçeği şudur ki sınırlarınızı bildikten sonra aranızdaki iletişimi güçlülüğüne bağlı olarak her çiftin denemesi gereken bir oyundur.


Bağlanmak kişinin hareket kabiliyetini zorlaştırdığı için pek çok kişi tarafından oldukça seksi bulunmaktadır. Aslında partnerinizi yatağa bağlayarak veya sizi bağlamasını isteyerek yaratabileceğiniz birden fazla oyun bulunuyor. Bu oyunları kendi arzularınızın sizin cinselliğinize yön verdiği boyutlarda yapabilir ve yatağınıza yaratıcılık katabilirsiniz. Oyunlara örnek olarak, ön sevişme sırasında vücudunuzda buz gezdirerek bağlanan kişinin uyarılmasını sağlayabilirsiniz. Partnerinizden sizi bağladıktan sonra ağzına bir buz alarak sizi yavaş yavaş öpmesini, buzu tüm vücudunuzda gezdirmesini isteyebilirsiniz. Dudaklarının sıcaklığı ve buzun soğukluğunun oluşturduğu kontrast size oldukça farklı zevkler yaratacaktır!


7. 30 Saniye Kuralı


30 Saniye oyunu yine zamana karşı oynarken bir yandan da zevki en üst noktaya çıkarmayı amaçlamaktadır. İşin temelinde şu yatar; partnerinizi uyarmak için yalnızca otuz saniyeniz var. Ancak bu oyunun çok farklı bir sınırı var! Genital bölgelere dokunmak yasak! İsterseniz kulağına fısıldayın, isterseniz farklı yerlerine dokunun! Bu oyun aynı zamanda birbirinizi daha iyi tanımanız ve hassas noktalarını öğrenmeniz için de oldukça ideal bir oyun. Hiç tahmin etmediğiniz zevk noktaları, daha sonraki sevişmelerinize heyecan katmanıza da yardımcı olacaktır. Yalnızca saati kurun ve otuz saniye için de oyuna başlayın!


8. İlişkilerde Rutine Binmiş ve Heyecan Arayan Çiftlere Özel: Sex Çarkı


Sex çarkı diğer adı ile erotik görev çarkı, seks oyunlarında en popüler oyunlardan birisidir. Diğer oyunlara göre verilen komutlar muhtemelen daha önce denemediğiniz veya denemeyi hiç düşünmediğiniz şeyler olacaktır!


Daha önce kendinizin bile bilmediği ve keşfetmediği farklı fantezilerinizi bilmek ve onlar üzerinde oynamak bambaşka bir zevk ve muhteşem bir özgüven verecektir. Özellikle ilişkisi rutine binmiş çiftler için vazgeçilmez derecede eğlencelidir. Tutkunuzu ikiye katlamak ve o geceyi kendinize özel kılmak için ara ara erotik seks çarkını deneyebilir ve seks hayatınızı olduğundan daha farklı bir noktaya taşıyabilirsiniz.


Seks çarkının üzerinde basmalı bir buton mevcuttur. Üzerinde yer alan bu basmalı butona parmağınızla bastıktan sonra çarkın dönmesini sağlıyorsunuz. Çark dönerken heyecanlı bekleyişler için hazır olun! Çark durduğunda ise ok yönünde yer alan görevi uygulamaya artık başlayabilirsiniz!

Erotik Oyunlar Kategorimize Göz Atın