Image
6 Haziran, 2022

Bir Sexpert'e Göre Her Şeyi Değiştirecek 5 Seks Hilesi

Kim Anami akıllara durgunluk veren seks yapmanı istiyor. Kendini bütüncül seks ve ilişki koçu olarak tanımlayan kişi, orgazmik aydınlanmaya adanmış podcast'ler hazırlar, küçük öğrenci gruplarını g noktalarının ve karşılıklı orgazmların daha ince noktalarına odaklanmaya yönlendirir ve vajinal kung fu denen bir şey uygular . Bu nedenle, seks uzmanı bize uygulaması kolay bir avuç alışkanlığın seks hayatımızı çok daha iyi bir şekilde değiştirebileceğini söylediğinde, hepimiz kulak kesilmiştik (ve görünüşe göre, az egzersiz yapılmamış labia). Gerçekten içine girmek istiyorsanız, Amani'de bir dizi "seks bilgin salonu" var, yani çevrimiçi dersler geliyor, ama işte hemen burada, hemen şimdi uygulayabileceğiniz erotik deneyiminiz için bazı iyileştirmeler.


1. Doğru şekilde nefes almayı deneyin


Anami, "Cinsel enerji yaşam gücü enerjisidir" diyor. Ancak uyarılma sırasında çoğu insanın nefesi sığlaşır ve canlandırıcı oksijenin ciğerlerinde ve kan dolaşımında dolaşmasına izin vermek yerine vücutlarını gererler. "Derin nefes aldığımızda, gençleşir ve dayanıklılık oluştururuz, bu yüzden seks yaptıktan sonra kestirmeye ihtiyaç duyma klişesinden ziyade seksten sonra daha enerjik hissederiz." Anami, seks sırasında kendinizi yeniden eğitmenin, sevişme sırasında orgazmı geciktirmek için dört kez nefes alma ve dört kez nefes vermenin önemli olduğunu söylüyor. "Seksi bitirmek için normal bir yarıştan ziyade, göbeğe ve cinsel organlara derin nefes almaya öncelik veriyoruz." Buna "cinsel enerji toplama" diyor ve disiplinli uygulama ile cinsel yaşamınızı yüzde 100 iyileştireceğini söylüyor. 


2. Biraz radikal dürüstlük deneyin


İletişim süper önemlidir. Anami "seksten önceki seks" diyor. Danışman, daha iyi seks adına, cinsel enerjinin aranızda daha kolay akabilmesi için her zaman açık ve açık bir diyaloga sahip olmak için "temizlik" politikasını önerir. "Çoğu zaman insanlar garip bir şekilde birbirleriyle olan bağlantılarının barometresi arasında bir ilişki kurmazlar." Örneğin, Anami detaylandırıyor, diyelim ki kahvaltıda bir tartışma oldu. Yatma vakti geldiğinde ve kimsenin havasında olmadığında, belki de günün erken saatlerinde çözülmemiş çatışma genel havayı etkiledi. Çiftler geçmişte konuşulmamış gerçeklerin ağırlığını hissettiklerinde, Anami kalpten kalbe sahip olmayı önerir, çünkü "ilişkilerinin bir feng shui'si, o alanı temizledikleri ve kalpleri ile cinsel organları açık olduğu anlamına gelir.


3. "Sıcaklığı" devam ettirin


“Seks, yatakta geçirilen zamanla sınırlı olmak zorunda değildir; her zaman orada olmalı ve 'kaynamalı'” diyor Anami. Erotik yaşamınızı sıcaklık açısından düşünün: Kaynar su orgazmı temsil ederken, donmuş su bağlantısı kesilir. Her zaman kaynama sıcaklığında kalmak, kaynama noktasına ulaşmanın çok daha kolay olduğu anlamına gelir, çünkü buzun erimesiyle başlayan tüm aşamalardan geçmeniz gerekmez. "Birçok insan, sanki geceleri oluyormuş gibi, seksi bölümlere ayırıyor. Bir araya gelip birkaç pompalayabilirler ve bu onların tüm seks hayatları" diyor. Anami, gün boyunca sevgi dolu ya da seksi bir mesaj attığını, "Çok güzeldin; seni bu pozisyonda seviyorum" ya da "Bu gece sana bunu yapmak için sabırsızlanıyorum" gibi müstehcen bir hatırayla geldiğini söylüyor.


4. Cinsel organlarınızı güçlendirin


Bu seksi konuşmayı hızlı bir biyoloji dersi için kesiyoruz. Tüm cinsiyetlerde kasık kemiğinden kuyruk kemiğine kadar uzanan hamak benzeri bir kas olan PC kasları (bu pubococcygeus kası) vardır. Takma adı "pelvik taban"dır ve çiş sırasında idrar akışınızı durdurduğunuzda kullandığınız kastır. Bu kas tüm pelvik organlarınızı (obvi) destekler ve ayrıca güçlü olduğunda idrar kaçırmayı tersine çevirir ve kadın cinsel organı olan kişilerde yağlamayı artırır. Erkek cinsel organına sahip kişiler için, ereksiyonları üzerinde daha fazla ereksiyon kontrolü ve güç sağlar (daha az obvi). Orada nasıl kas yapılır? Anami yoni yumurta setini tavsiye ediyorövündüğü, aynı gün daha iyi seks için vajinaları güçlendirdi. Haftada üç veya dört kez 5 ila 10 dakikalık antrenmanlarda kullanılması önerilir. Ekstra kredi: Vajinaların CrossFit'i için Anami'nin çevrimiçi Vajinal Kung Fu derslerine göz atın . 


5. Seks öncesi aşırı yemeyin veya içmeyin


Anami, "Seks öncesi yiyecekler hafif ama sağlıklı olmalı, protein ve bütün yiyecekler açısından yüksek olmalıdır. Yemek komasına girmek veya kilo almak istemezsiniz" diyor. Pratik olmanın yanı sıra, aşırı yememe nedenleriniz arasında mantık ve uykulu değil, hafif ve eğlenceli hissetme arzusu olabilir. Ve birçok insan ruh haline girmek için alkol kullanırken, Anami bunun hem fiziksel hem de duygusal olarak bağlı hissetmenin önünde bir engel olduğunu söylüyor. Ancak onayladığı sarhoş edici bir kimyasal var: koyu organik çikolata. Anami, "Sakinleştirici olabilen fenilalanin içerir - tüm tıbbi faydaların başladığı nokta olan yüzde 85'in üzerinde en etkili koyu organik çikolatayı buluyorum" diyor. "Ayrıca güzel bir enerji artışı var."